mandag 11. februar 2013

Treningslysten på vei tilbake

I forrige uke nærmest tvang jeg meg selv i Pirbadet for å svømme, jeg visste hva det ville føre til. Ingenting gir meg mer mestringsfølelse eller tro på meg selv som å svømme. Men det var bare den første dagen jeg tvang meg selv, de neste dro jeg gladelig. Aldri har jeg svømt så mye på ei uke, eller dvs de fire dagene jeg var der. Jeg kjente gnisten begynte å komme tilbake utover uka og jeg hadde også et par sykkeløkter og til og med ei økt med styrke for mage og rygg. Det er kanskje 3 mnd siden sist jeg trente magen. Jeg var også på flere turer til fots i skogen med hunden, både med og uten sekk. Dagslyset gjør underverker for pågangsmotet. Jeg hadde få vakter forrige uke og dermed mer tid til å være ute på dagen. Denne uka har jeg 4 nattevakter, men de fleste kommer først til helga og det betyr at jeg har mye tid til å få vært ute i dagene før. Først står svømmetrening for tur, alene nå igjen. Skulle gjerne hatt flere å svømme med. Ønsker alle ei god uke med eller uten trening!

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 kommentarer:

 1. Så bra at du er i siget!! :-)

  SvarSlett
 2. Å eg hadde lenge tenkt å skrive ein hyggeleg og oppmuntrande kommentar om at motivasjonen når sikkert kjem tilbake og at vinter kan vera tungt og at det ikkje er uvanleg at motivasjonen går opp og ned,
  men då var det enda bedre å sjå at du er igang igjen!

  Å eg har ikkje svømt enda i år!
  Så rart, for eg au merkar at eg blir glad av å svømme, der stemmar liksom alt, treng ikkje tenke, kroppen berre glir gjennom vatnet, meistringsfølelsen er stor.

  Så bra at du har svømt mykje da!
  Dagslys er viktig også, og med litt planlegging kan ein få det til også om dagen er travel.
  Og dagane blir berre lengre og lysare!

  Ha ei riktig god veke du også! :)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett