tirsdag 2. oktober 2012

1000-meters test

Nytt nå i høst: Jeg skal bli flinkere til å teste treninga mi! I dag var det virkelig på tide med en ny svømmetest. Sist jeg testa var i mars. Da ble resultatet 18.52. Jeg bestemte meg allerede i slutten av august for at 1.oktober skulle være testdag.

I morges var jeg litt smånervøs for at jeg ikke skulle forbedre meg noe. Jeg gikk en tur med hunden, drakk en kaffe og slappa godt av før jeg dro hjemmefra. Jeg varma opp med 500 m crawl og et par hundre meter med drills. Jeg har aldri vært noe flink til å telle lengder, derfor var jeg ekstra påpasselig med å telle nøye. Det hadde vært kjedelig om jeg hadde bomma med 50 meter, den ene eller andre veien. Da jeg hadde svømt noen hundre meter tenkte jeg at jeg burde ha tatt i litt mer, pressa meg enda mer. Men jeg vet jo også hvordan resultatet blir da, en elendig teknikk. Og jeg konkluderte med at det var jeg slett ikke tjent med.

1000 meter går fort å svømme. Jeg smilte bredt da jeg så tallene på pulsklokka mi. Yes! 17.57. Under 18 min var målet for januar. Jeg hadde ingen tidsmål i dag, annet enn å forbedre meg. Det gjorde jeg til de grader. Nå må jeg sette meg et nytt mål. Jeg vet ikke helt hva som er realistisk, hvor mye forbedring jeg kan ha med de antall timene i svømmehallen jeg har i uka.

Jeg har vært lei av sykling siden Axtri. I tillegg har det vært surt og kaldt ute, frem til nå siste uka. Det har fristet mer med en varm svømmehall enn vind og regn. Derfor har det blitt mer svømming enn vanlig. Det er svært motiverende å se at treninga gir resultater!

4 kommentarer:

  1. Gratulerer Cathrine! Dette går veien;) Vi får ta en svømmeøkt engang sammen! Pusher hverandre litt!

    SvarSlett
  2. Du er helt rå på svømmingen :) Jeg tror jeg må fiske etter noen tips utover vinteren!

    SvarSlett
  3. Takk :) Fisk i vei du ;) Bytter gjerne bort litt svømmefølelse mot bedre løpsfølelse..

    SvarSlett