søndag 22. juli 2012

Trollveggen Triathlon 2012

Å for en herlig helg i Åndalsnes! Ann-Kristin og jeg i bilen nedover. Som vanlig helt topp stemning. Smågodt, musikk, prat om neste dags begivenhet: Hvilke mål vi har om tid, plassering, og hva vi kan forvente av oss selv. Telt på Åndalsnes camping. Jeg sov lite den natta, som vanlig. På konkurransedagen var alt er som det bruker å være. Vi har forberedt utstyret kvelden i forveien men vi får det travelt likevel. Starten gikk ikke før 12.30 og egentlig skulle det ikke være noe problem å rekke å gjøre alt.

Stemninga i sentrum blir mer spent for hvert år som går, flere deltakere er debutanter, og vi rutinerte har vårt å stri med. Mange kjente å prate med, som jeg ikke har sett siden i fjor. Triatlonfamilien blir større og større, men fortsatt like omgjengelig.

Jeg smilte hele dagen. Det var så artig å endelig gjøre det jeg har trent for hele vinteren! Først syntes jeg det var dumt at min sterkeste gren svømmingen ble redusert til 800 meter i stedet for 1200. Men slikt skjer. Det ble nå i allefall svømming! Jeg er godt fornøyd med hele konkurransen. Jeg er spesielt fornøyd med at jeg klarte å komme meg velberga gjennom ura med min ustabile ankel. Jeg fikk ikke helt den oppladningen til konkurransen som jeg hadde planlagt da jeg tråkka over 10 dager før. Men med tape, adrenalin og vilje gikk det fint.

Plasseringsmessig er jeg veldig fornøyd, selv om jeg strengt tatt burde ha klart å karre meg til en plass høyere opp. 4 av de 5 jentene foran meg slo jeg på konkurranser i fjor. Men det var i 2011, nå er det 2012 som gjelder. Og jeg har masse av tid, jeg er jo ikke fylt 40 enda ;)

Det viktigste var at jeg hadde en fortreffelig dag i vannet, på sykkelen, i ura og på snøen. Jeg skal definitivt være med neste år også, da er det 5-årsjubileum for konkurransen.
Påmeldingen til Trollveggen Triathlon 2013 har akkurat åpnet, meld deg på her!

Min racereport kan leses på 3atlet

2 kommentarer:

  1. Veldig morsomt å lese både her og på 3 atlet.! Når du er skadefri igjen skal du ikke se bort ifra at du lett klatrer noen plasser til !;) Da tror jeg du blir skummel neste år;) Trollveggen virker bare mer og mer gøy, så det vurderes veldig til neste år..

    Ha en fortsatt fin uke !

    SvarSlett
  2. Takk for det Julie :) Kom til Trollveggen til neste år! Datoen er 13.juli.

    SvarSlett